Rakvere kergejõustikutüdruk juhib nelja rekorditabelit

Virumaa Teataja
Copy
Berit Saar tunneb ennast ühtviisi hästi nii kuulitõukes kui ka kettaheites, millest teisel alal püstitas ta Lääne-Viru noorte meistrivõistlustel väga soliidse võidutulemuse.
Berit Saar tunneb ennast ühtviisi hästi nii kuulitõukes kui ka kettaheites, millest teisel alal püstitas ta Lääne-Viru noorte meistrivõistlustel väga soliidse võidutulemuse. Foto: Marko Mumm

Nädala alguses Rakvere staadionil korraldatud Lääne-Viru maakonna noorte meistrivõistlustel kergejõustikus hoolitses kettaheites korraliku võidutulemuse eest Berit Saar.

Rakvere kergejõustikuklubis ViKe treener Alar Madilaineni käe all harjutav 16-aastane neiu lennutas ühekilost heitevahendit parimal katsel 42 meetrit ja 61 sentimeetrit, millega saavutas U18 ja U20 vanuseklassi kettaheites veenva esikoha.

Berit Saare võidutulemus tähistab ühtlasi uut Lääne-Viru maakonna 16-, 18- ja 20-aastaste neidude ning naiste rekordit. Eesti hooaja edetabelis on tema resultaat täiskasvanute hulgas neljas.

Maakonna noorte tiitlivõistlustel hõivas Saare järel pjedestaali teise astme Kaireen Penek (32.14) ning kolmanda põhialana teivashüpet harrastav Marleen Mülla (30.87).

Lääne-Viru noorte kergejõustiku meistrivõistluste kõik tulemused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles