Mis on Lääne-Virumaa aasta toode või teenus aastal 2020? Anna meile teada

Kristi Ehrlich
, peatoimetaja kohusetäitja
Copy
Aasta toode 2019. aastal sai kasutada Virumaa Teataja märgise, mis antakse välja ka tänavu.
Aasta toode 2019. aastal sai kasutada Virumaa Teataja märgise, mis antakse välja ka tänavu. Foto: Postimees Grupp

Novembri teises pooles kutsuvad Lääne-Viru arenduskeskus, ajaleht Virumaa Teataja ja Lääne-Virumaa Omavalitsuste Liit ettevõtjaid osa saama aasta ettevõtlusgalast, kus kuulutatakse välja aasta ettevõte, aga ka aasta toode kahes kategoorias või teenus: Lääne-Virumaa aasta toidutoode ja Lääne-Virumaa muu toode või teenus.

Et tiitlile kandideerivate toodete või teenuste nimekiri saaks pikk ja mitmekesine, on meil sulle, hea ettevõtja või toote/teenuse tarbija, üleskutse – kui sinu ettevõte hakkas sellel aastal valmistama toodet või pakkuma teenust, mis on uus ja innovaatiline, või on sulle tarbijana silma jäänud mõni uudistoode/-teenus, siis anna sellest meile märku.

Selleks tooteks võib olla 2019. või 2020. aastal välja tulnud tarkvaralahendus, tööstustoodang või uusi tehnoloogilisi lahendusi võimaldav rakendus.

Tiitel “Aasta toode/teenus 2020” antakse ettevõttele, kelle toode või teenus on uuendusmeelne. Mõlema kategooria võiduga kaasneb Virumaa Teataja välja antav märgis “Lääne-Virumaa aasta toode 2020”.

Lisaks paneb Virumaa Teataja ühele ettevõttele välja eripreemia, meediatoe 5000 euro väärtuses AS-i Postimees Grupp trüki- ja veebiväljaannetes koos disaini ja konsultatsiooniga.

Ettepanekuid uute toodete või teenuste kohta koos lühikese kirjeldusega ootame 1. oktoobrini meiliaadressil kristi.ehrlich@virumaateataja.ee.

Läinud aastal võttis aasta toote võidu ja sai märgise Päts OÜ pagaritöökojas valmiv krõbe tasku keedukreemi ja šokolaadiga, mis oli uutmoodi toode siinse kandi pagaritoodete seas.

Päts OÜ esindaja Kaja Hallik ütles, et aasta toote tiitel kasvatas klientide huvi krõbeda tasku vastu hüppeliselt ja oli päevi, mil pagar ei jõudnud taskuid nii palju küpsetada, kui oli nõudlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles