Eesti kuulsaimad eradetektiivid lahendasid Kadrinas mõrvalugu

Andres Pulver
Copy
Kättemaksukontori detektiivid käisid ka Neeruti mõisas.
Kättemaksukontori detektiivid käisid ka Neeruti mõisas. Foto: Andres Pulver

Laupäevast  esmaspäevani tegutsesid Kadrinas "Kättemaksukontori" eradetektiivid Freya Narvik, Marion Pärn ja Luna Haab, et lahendada järjekordset salapärast mõrvamüsteeriumi.

Kadrina valla kultuurijuht Ahto-Lembit Lehtmets, kes varem töötanud "Kättemaksukontorit" tootvas produktsioonifirmas BEC, rääkis, et tema filmitegijad Kadrinasse kutsuski ning ettevalmistustööd selleks algasid juba aasta eest.

Režissöör Ain Prosa kutsus siinkandis filmitavasse osasse mängima vanad koolikaaslased, kellega 1996. aastal koos otse lavakast Rakvere teatrisse tuldi - Indrek Saare, Velvo Väli ja Peeter Raudsepa. Samasse seltskonda kuulunud Tarvo Sõmeril, kes üks sarja peategelasi, on sel korral aga täita vaid episoodiline roll.

Kadrinas ja mujalgi Kadrina vallas üles võetud "Kättemaksukontori" uue hooaja teine episood ehk 271. ja 272. seeria jõuavad teleekraanile sügisel. "Ilmselt oktoobris," arvas Ain Prosa.

Seda, mida rääkisid "Kättemaksukontorist" ja muustki Ain Prosa, Kadri Adamson, Ragne Veensalu ja Indrek Saar saab pikemalt lugeda reedest Virumaa Teatajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles