Rakvere lihatööstus jätkab Tarva peasponsorina

Andres Pulver
Copy
HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere.
HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere. Foto: Meelis Meilbaum

Vahetult jaanipühade eel on Rakvere Tarva korvpallimeeskonnal hea meel tiimi fännidele ja kaasaelajatele teatada, et esmaspäeval sõlmiti Rakvere lihatööstusega uus sponsorileping.

Senise peatoetaja jätkamine annab kindlustunde tulevikuks, on parim tagasiside siiani tehtud tööle ning lubab tulihingelistel korvpallifännidel oodata taas põnevusega uut võistlushooaega.

"Rakvere lihatööstus panustab suursponsorina Rakvere Tarva korvpallimeeskonda ja kohaliku korvpalli järjepidevusse tänavu juba 15. hooaega. Hea meel on näha nii meeskonna eestvedaja Arnu Lippasaare, treener Juris Umbraško ja mängijate jätkuvat suurt tahet ning entusiasmi meistriliiga kõrgeima koha eest võidelda," lausus HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere ning soovis meeskonnale võidukat uut hooaega.

Rakvere Tarva meeskonna mänedžer Arnu Lippasaar ütles, et peatoetaja usk ja panus Lääne-Virumaa korvpalli lipulaeva tegemistesse lisab indu kõigile: mängijatele, taustajõududele ja mõistagi Eesti parimale korvpallipublikule Rakveres.

"Usun, et Rakvere lihatööstusega sõlmitud leping annab selge signaali ka kõikidele teistele meie korvpallimeeskonna tegemistesse uskuvatele inimestele ja ettevõtetele ning meil õnnestub vaatamata paljude jaoks keerulistele aegadele leida veelgi toetajaid," kõneles Lippasaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles