Politsei on täna kõrvaldanud Lääne-Virumaal liiklusest kaks joobes juhti

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Sille Annuk

Kolmapäeva vältel on politseioperatsioonide, pisteliste kontrollide ning inimestelt laekunud vihjete abil politsei Eesti teedelt kõrvaldanud üle poolesaja alkoholi pruukinud autojuhi. Pisteliselt kontrolliti ka meie maakonnas autojuhtide kainust ning esialgse info põhjal on täna tabatud kaks alkoholi tarvitanud juhti – Tapal ja Vinni vallas.

Möödunud ööpäeval tabati Eesti teedel ja tänavatel 27 alkoholi tarvitanud autojuhti, mis on jaanilaupäeva kohta tavapärasest väiksem arv. Kolmapäeva päeval kasvas aga märgatavalt inimestelt laekunud vihjete hulk joobekahtlusega juhtide kohta. Samuti kasvas patrullide tabatud joobes juhtide arv.

PPA operatiivjuht Tago Trei sõnas, et hommikul kella kuuest õhtuni on politsei saanud inimestelt üle Eesti ligi 40 vihjet joobekahtlusega autojuhtide kohta. "Näha on, et liiklusturvalisus on kõige paremas mõttes inimeste jaoks oluline teema, sest igaüks tahab, et ei tema ega teised liikluses ühegi ohtliku juhi pärast kannatama ei peaks," lausus Trei.

Ida-Eestis tabati 17 alkoholi tarvitanud juhti.

"Politsei on suurendatud jõududega vähemasti nädala lõpuni väljas, et jaanipühade ajal liiklust rahustada ja ohtlikke juhte liiklemast takistada. Kui keegi märkab sõitmas mõnd ohtlikke manöövreid tegevat autojuhti, andke sest kindlasti hädaabinumbril 112 teada," ütles operatiivjuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles