Mõrvamüsteerium tõi sarmikad detektiivid Kadrina kanti

Andres Pulver
Copy
Mõrvaloosse käidi selgust otsimas ka Neeruti mõisas. Elina Reinoldi kehastatav Freya Narvik on südamlikult hüvasti jätmas Rakvere uurija Georg Mahega (Indrek Saar).
Mõrvaloosse käidi selgust otsimas ka Neeruti mõisas. Elina Reinoldi kehastatav Freya Narvik on südamlikult hüvasti jätmas Rakvere uurija Georg Mahega (Indrek Saar). Foto: Andres Pulver

Laupäevast esmaspäevani tegutsesid Kadrinas “Kättemaksukontori” eradetektiivid Freya Narvik, Marion Pärn ja Luna Haab, et lahendada järjekordset mõrvamüsteeriumi.

Kadrina valla kultuurijuht Ahto-Lembit Lehtmets, kes varem on töötanud “Kättemaksukontorit” tootvas produktsioonifirmas BEC, rääkis, et tema filmitegijad Kadrinasse kutsuski ning ettevalmistus selleks algas juba aasta eest.

Režissöör Ain Prosa kutsus siin kandis filmitavasse ossa mängima Indrek Saare, Velvo Väli ja Peeter Raudsepa – endised koolikaaslased, kellega koos 1996. aastal otse lavakast Rakvere teatrisse tuldi. Samasse seltskonda kuulunud Tarvo Sõmeril, kes kehastab üht sarja peategelastest, oli sel korral aga täita vaid episoodiline roll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles