Paljud valivad tänavu puhkuse autosuvilas

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Aastaid matkabusside väljaüürimise ja müügiga tegelenud Karmo Aros kinnitas, et tänavu seigeldakse kodumaal autosuvilaga.
Aastaid matkabusside väljaüürimise ja müügiga tegelenud Karmo Aros kinnitas, et tänavu seigeldakse kodumaal autosuvilaga. Foto: Meelis Meilbaum

Liikuvsuvilatega ringireisimine on kriisijärgne meelelahutus, mis sel puhkuseajal kasvas juba varakult üheks eestimaalaste meelisharrastuseks.

Aastaid matkabusside väljaüürimise ja müügiga tegelenud Kindle OÜ juhatuse liige Karmo Aros rääkis, et autosuvilate müük pole teinud hüpet üles, kuid üürimine hoogustus juba varakevadel. “Hooaeg hakkas varem kui tavaliselt. Kui meil märtsis pooled autosuvilad seisavad, siis üks nädalavahetus oli selline hetk, et meil polnud vaba autot, sest kõik olid sõidus,” ütles Aros. See oli midagi erakordset. Aros nõustus, et tegu oli signaaliga, et inimesed tahavad reisida ja see on võimalus.

Aros sõnas, et autosuvilatega reisimise tippaeg on nagu ikka alates jaanipäevast kuni augusti lõpuni. “Sel aastal on aga autosuvilaid kogu aeg puudu, inimesed helistavad, aga lihtsalt pole midagi pakkuda. Eesti peale on kordades rohkem kliente kui matkaautosid,” kõneles Karmo Aros.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles