DPD laiendab pakiautomaatide võrgustikku

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Remo Kirss, DPD Eesti tegevjuht.
Remo Kirss, DPD Eesti tegevjuht. Foto: DPD Eesti

DPD Eesti alustab septembrist suuremahulise pakiautomaatide võrgustiku laiendamisega, mille käigus tõuseb ettevõtte pakiautomaatide arv Eestis 100 automaadi võrra, kokku 206 pakiautomaadini.

Eelkõige tullakse uute paigaldatavate pakiautomaatidega klientidele lähemale ehk paljud uued asukohad saavad olema väiksemates asulates ja linnade elamupiirkondades. 

Lisaks Eesti sajale uuele pakiautomaadile paigaldatakse kokku 270 pakiautomaati ka Lätis ja Leedus ning projekti koguinvesteering Baltikumis küündib kaheksa miljoni euroni. Möödunud aastal lisas DPD Eestis 32 uut pakiautomaati ja laiendas 21 olemasolevat. 

DPD Eesti tegevjuht Remo Kirss selgitas, et uute pakiautomaatide paigaldamisega alustatakse septembris ning eeldatavalt jõutakse lõpuni märtsiks. "Väiksemates asulates pole praegu võimalik inimestel valida eri ettevõtete pakiautomaatide vahel ning ka eraisikud ise on üha aktiivsemad omavaheliste pakkide saatmises. Sellepärast keskendume eelkõige oma pakiautomaadi võrgustikuga klientidele lähemale jõudmisele," lausus Kirss. "Olulisel määral lisame pakiautomaate väiksematesse asulatesse üle Eesti ning suuremates linnades tahame samuti liikuda lähemale inimeste elukohtadele ehk prioriteediks on magalarajoonid ja elamute piirkonnad."

Kirss lisas, et kuna kõik asukohad pole paigas, on kohalikel omavalitsustel ja valdadel veel võimalik DPD-le teada anda, kui ja kus nad sooviksid enda piirkonnas uut pakiautomaati näha. Esialgsete plaanide kohaselt on uued pakiautomaadid plaanis paigaldada rohkem kui 40 erinevasse valda, millest osades on DPD automaadid seni veel täiesti puudunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles