Politsei otsis Haljala vallamajas kabinette läbi

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Mõned Käsmu kogukonna esindajad ja organisatsioonid kaebasid Haljala vallavalitsuse kui uue sadama detailplaneeringu kehtestaja kohtusse. Ilmselt selle asjaoluga seotult toimus teisipäeval Haljala vallamajas läbiotsimine.
Mõned Käsmu kogukonna esindajad ja organisatsioonid kaebasid Haljala vallavalitsuse kui uue sadama detailplaneeringu kehtestaja kohtusse. Ilmselt selle asjaoluga seotult toimus teisipäeval Haljala vallamajas läbiotsimine. Foto: Meelis Meilbaum

Seitse politseiametnikku otsisid teisipäeval läbi Haljala vallavanema Ivar Lillebergi ning valla majandus- ja hankejuhi Annes Naani kabineti ning päev hiljem kuulati mehed üle. Teisipäeval otsiti läbi ka Rakveres asuv advokaadibüroo. Läbiotsimine oli seotud Käsmu sadama arendusega.

Vallavanem Ivar Lilleberg tunnistas, et tema kabinet otsiti tõepoolest läbi. "Vastab tõele. Rohkem ei soovi ma kommenteerida," lausus ta. Küsimusele, kas läbiotsimise põhjus on Käsmu sadama arendamises ja sellele järgnenud kohtuprotsessis, vastas ta: "Võib vastata tõele."

Puhkusel viibiv Annes Naan telefonile ei vastanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles