Ralli ja teater toovad majutusasutused täis

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Suurüritused on toonud Rakvere suuremad majutusasutused inimesi täis. Teiste seas pole sel nädalavahetusel vaba tuba ka Aqvas. 
Suurüritused on toonud Rakvere suuremad majutusasutused inimesi täis. Teiste seas pole sel nädalavahetusel vaba tuba ka Aqvas. Foto: Ain Liiva

Sel nädalavahetusel Rakveres toimuvad Viru ralli ja Baltoscandal toovad rõõmu majutusasutuste omanikele. Kõigist suurematest ööbimiskohtadest öeldi, et kohad on sisuliselt välja müüdud.

"Üle hulga aja on hästi tore, vabu tube pole," nentis Katariina külalistemaja omanik Tõnu Leppik. Tema sõnul on hea algus lahti tehtud ja eesti puhkaja läheb jälle liikvele.

Leppik lausus, et kuigi huvi on suur, pole nad hindu tõstnud. "Pigem laseme hinna alla," sõnas Leppik.

Hotell Wesenbergist öeldi, et kohad on praktiliselt välja müüdud. Broneeringud tehti enne koroonakriisi, sisuliselt pool aastat ette.

Aqva hotelli ja spaa juht Roman Kusma lausus, et täna-homme vabu tube pole – maja on täis. "Praegu ei oska rohkem ette prognoosida, meie külastatavus sõltub ilmast, kui on koledam, siis tullakse meile. Meid on mõjutanud ka välkmüük," rääkis Kusma.

Rakvere kesklinnas asuv Art hotell on samuti selleks nädalavahetuseks täiesti välja müüdud. Hotellist öeldi, et see on erandlik olukord, sest iga päev turiste ei käi, veidi on ehitusmeestest ööbijaid ja puhkajaid teistest Eesti linnadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles