Rain Veideman mängib laupäeval Haljalas kodupubliku ees

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Rain Veideman tuleb Haljalas kodupubliku ette mängima 3x3-korvpalli.
Rain Veideman tuleb Haljalas kodupubliku ette mängima 3x3-korvpalli. Foto: Tairo Lutter

Sel nädalalõpul saab Lääne-Virumaal kaasa elada kahele Eesti meistrivõistluste etapile 3x3-korvpallis. Tiitlivõistluste viies etapp on laupäeval Haljalas ja kuues juba järgmisel päeval Kadrinas.

Selle hooaja ühe uuendusena on võimalik mänge vaadata ka otsepildis internetiülekande vahendusel.

Haljalas algavad põnevamad sündmused ehk meeste World Touri sarja matšid täna kell 15 ja nendele koondub samuti põhiline teletähelepanu. Eliittiimide hulgas konkureerivad eestlaste kõrval mitu tugevat meeskonda Lätist ja Leedust.

Eesti ühe parema 3x3-korvpalli tiimi Boft rivistuses mängib kaasa Haljalast sirgunud Eesti saalikorvpalli koondise pallur Rain Veideman. Tema võistkonnakaaslasteks on Martin Dorbek, Jaan Puidet ja Joonas Järveläinen.

Päeva esimeses pooles on võistlustules kuni 18-aastased noored, harrastajad ning üle 40-aastased seeniorid. Nimetatud kohtumistest on kavandatud otseülekandes näidata noorte ja harrastajate finaali.

Ajakava, tulemusi ja osalejaid näeb Haljala turniiri kodulehel.

Pühapäevane Kadrina turniir 3×3-korvpallis toimub suure tõenäosusega sisetingimustes kahes kohalikus spordisaalis, kuivõrd ilmateade ennustab terveks päevaks vihma.

Seda turniiri puudutava info leiab võistluse kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles