Viru ralli lõppes Ott Tänaku võiduga

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Ott Tänak – Martin Järveoja said lühikesel Viru rallil kõik, mis soovisid: nagu tellitult olid lisaks teedele vaheldusrikkad ilmaolud, nii et mehed said katsetada mitut seadistust.
Ott Tänak – Martin Järveoja said lühikesel Viru rallil kõik, mis soovisid: nagu tellitult olid lisaks teedele vaheldusrikkad ilmaolud, nii et mehed said katsetada mitut seadistust. Foto: Ain Liiva

Eesti autorallimeistrivõistluste avaetapp meelitas raja äärde tuhandeid pealtvaatajaid, kes said oma distsiplineeritud käitumise eest korraldajailt kiita. Tõrvatilga meepotti poetas aga üks hulljulge fotograaf.

Virumaa teedel sõidetud ja seitsmest kiiruskatsest koosnenud ralli võitsid Hyundai i20 Coupe WRC-autol startinud valitsevad autoralli maailmameistrid Ott Tänak – Martin Järveoja, edestades rajaperemehi Georg Grossi – Raigo Mõlderit (Ford Fiesta WRC) 1.43,0-ga ja Egon Kauri – Silver Simmi (Ford Fiesta) 2.44,5-ga.

Ott Tänaku sõnul tuli ta Viru rallile võistlema hea meelega, et saaks pärast pikka pausi taastada sõidutunnetuse ja testida septembris Eestis taasalgavaks MM-sarjaks autot. Viimasel lisakatsel Rakvere linnas lustis Tänak ka pealtvaatajate meeleheaks, tehes ühele legendiraamatus kirjas olnud sõõrikule lisaks mitu plaanivälist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles