Ettevõtja nimetas kaks olulist märksõna, miks Grossi Toidukaupadel hästi läheb. “Eestimaine sealiha ja hinnapoliitika,” rääkis ta. “Värske liha ja lihatooted on see trump, mis meid konkurentidest eristab. Täna on Eestis nõudmine sealiha järele suurem, kui kodumaine tööstus suudab toota – vajakajääk on umbes 30 protsenti. Meie kasvatame ja töötleme sigu ise, oleme ühtlasi Lääne-Virumaa suurim seakasvataja.”
OG Elektrale juba varem kuulunud seafarmid said lisa aasta alguses, mil kontsern ostis ära farmer Indrek Klammeri pankrotistunud ettevõtetele kuulunud Viru-Jaagupi ja Küti seafarmi. “Kui kodumaine sealiha on Eestis puudujäägis, siis kust sa mujalt seda ikka saad, kui ise ei tooda,” resümeeris Gross. “Teine asi, mis meie käibe pidevas kasvus hoiab, on hinnapoliitika. Eesti inimene loeb jätkuvalt toidule kuluvat raha ja meie püüame oma hinnataseme hoida konkurentide omast madalamal, mis on ka õnnestunud.”