Harri Kullas oli avaetapil kolmas

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Harri Kullas keskendub tänavu Suurbritannia meistrivõistlustele, kuid enne nende algust augustis võistleb ta kodumaal ja Soomes.
Harri Kullas keskendub tänavu Suurbritannia meistrivõistlustele, kuid enne nende algust augustis võistleb ta kodumaal ja Soomes. Foto: Ain Liiva

Motokrossi Eesti meistrivõistlused algasid laupäeval Nuias. Paraku rikkus ööl vastu pühapäeva sadanud vihm teise võistluspäeva ja külgkorvide ning quad’ide sõidud tuli ära jätta, sest rada oli muutunud läbimatuks mülkaks.

MX1 klassis olid kohal kõik Eesti parimad krossimehed, samuti kiired sõitjad Lätist ja Soomest. Avasõitu asus juhtima mõned aastad tagasi ka MM-karussellil tiirelnud Matiss Karro, keda jälitasid Tanel Leok ja väikemaarjalane Harri Kullas. Leok pole põlvelõikusest veel täielikult toibunud ja seetõttu võttis ta tempo maha. Ka pidi kohti loovutama Kullas, kes lõpetas neljandana.

Teises sõidus oli Harri Kullas teine, esikoha püüdmist takistas tsiklil lagunenud amortisaator. Etapi kokkuvõttes oli Väike-Maarja krossimees kolmas.

Külgkorvide klassis ootas pikisilmi hooaja algust Gert Gordejev Viru-Nigulast, kuid nagu mainitud, jäeti võistlus kahjuks ära.

“Õnneks tegime laupäeval kaasa ühel väiksemal võistlusel Lätis, nii et sõidunälga sain rahuldada,” lausus ta.

“Esimeses sõidus olin koos lätlase Kaspars Stupelisega kolmas, teises teine. Kaspars on ikka hull mees heas mõttes – enne korvisõitu osales ta samal võistlusel veel ka soolode klassis.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles