Tapale jõudis veerandsada tulevast seersanti

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja kaitseväkke jõudnud noorsõdureid ootab ees põnev elu, kuid esialgu pidid nad pusima riietuse kallal.
Äsja kaitseväkke jõudnud noorsõdureid ootab ees põnev elu, kuid esialgu pidid nad pusima riietuse kallal. Foto: Marina Loštšina

Esmaspäeval said Kirde kaitseringkonna Tapa linnaku ajateenijad täiendust: teenistusse tuli 25 tulevast drillseersanti.


“Noorsõdureid ootavad ees põnevust täis üksteist kuud, uued kogemused, huvitav seltskond ja intensiivne väljaõpe,” rääkis rühmaülema kohustusi täitma hakkav nooremseersant Meelis Pilt. Suvel ajateenijaks saanud mehe jaoks on noorsõdurite väljaõpetamine huvitav väljakutse.

“Nooremallohvitseride baaskursuse ajal õpetati meile pedagoogikat ja tundide andmist, sain seal väga hästi hakkama, rühma vastutavana olen oma ülesannetega edukalt toime tulnud, ka jalaväe nooremallohvitseri kursus Jõhvis andis edasiseks teenistuseks väga hea kogemuse,” lausus ta.

Uutele ajateenijatele soovitas nooremseersant raudset närvi ja kainet mõistust.

“Ja tuleb ennast motiveerida asju tegema, ja kui see ei õnnestu, siis tuleb ennast sundida. Ajateenistus õpetab kohustusi, ükskõik kui ebameeldivad need ka poleks, täitma ja sellisest oskusest on kindlasti kasu ka edaspidi,” leidis Meelis Pilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles