Spordihall muudeti senisest valgemaks

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Sügisel saab juhtida Rakvere spordihalli suure saali leedvalgusteid lülitite juurde minemata. Spordikeskuse haldusjuhi Andres Uska sõnul piisab vaid nutiseadmest ja spetsiaalsest programmist.
Sügisel saab juhtida Rakvere spordihalli suure saali leedvalgusteid lülitite juurde minemata. Spordikeskuse haldusjuhi Andres Uska sõnul piisab vaid nutiseadmest ja spetsiaalsest programmist. Foto: Sten Semjonov

Lääne-Viru maakonnakeskuse esinduslikem spordirajatis, Rakvere spordihall, on viimase mõne kuuga läbinud totaalse muutuse. Sportmängude saalis lõppesid äsja kaabeldustööd ja paigaldati tänapäevased leedvalgustid.

Kui siiamaani kirtsutas nii mõnegi suur-ürituse korraldaja nina, et valgust on saalis vähe, või tuli suisa eraldi lahendused tellida ja paigaldada, siis nüüd on võimalused avaramad ning saal särab nagu tuledeehtes jõulupuu.

Eriti suurt rõõmu võivad tunda pallimängude jälgijad ja pallipatsutajad ise: Eesti-Läti korvpalliliigas heitleva Rakvere Tarva korvpallimeeskonna koduväljakul ulatub maksimaalne valgustugevus kohati 2000 luksini. Siiamaani tuli leppida ligi poole vähemaga ning näiteks teleülekannete tegijad ja pallilahinguid jäädvustanud fotograafid kehitasid nukralt õlgu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles