Jalgpalli-Tarvas võttis satsi karikasarjast maha

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Kui Eesti kolmanda liiga meistrivõistlustel pole jalgpalliklubi Tarvas meeskonna tabeliseis laita, siis väikestel karikavõistlustel lõppes tiimi teekond enne, kui jõudis üldse alata.
Kui Eesti kolmanda liiga meistrivõistlustel pole jalgpalliklubi Tarvas meeskonna tabeliseis laita, siis väikestel karikavõistlustel lõppes tiimi teekond enne, kui jõudis üldse alata. Foto: Ain Liiva

Rakvere jalgpalliklubi Tarvas otsustas loobuda Eesti väikestel karikavõistlustel osalemisest, viidates asjaolule, et neil napib mänguõigusega pallureid.

Väikeste karikavõistluste teise ringi ehk 1/32-finaali matš Jõgevamaalt pärit meeskonnaga FC Äksi Wolves pidanuks toimuma eeloleval pühapäeval Rakvere staadionil.

Nimetatud võistlussari on mõeldud Eesti meistrivõistluste madalamates liigades kaasa tegevatele tiimidele. See tähendab, et Eesti meistriliigas ja ka kahes ülejäänud kodumaises tippliigas (esiliiga, esiliiga B) juba platsil käinud mängijatel ei ole lubatud juhendi kohaselt väikestel karikavõistlustel kaasa teha.

JK Tarvas teatel jääb eeltoodud põhjusel järele liiga vähe mänguõigusega pallureid. Esiliiga B-s on rakverlased registreerinud 27 ja kolmandas liigas 29 mängumeest, kuid mitu duubelrivistusse kirja pandud jalgpallurit kuulub samuti esindusmeeskonna hingekirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles