Enno Must: koroonakriis tõi languse majanduslikult, kuid tõstis esile inimliku headuse

Eva Klaas
, suvereporter
Copy
Talupäevade peakorraldaja Enno Must loodab, et üritus läheb tavapäraselt lühemast korraldusperioodist ja mõnedest koroonaajast tingitud muutustest hoolimata korda.
Talupäevade peakorraldaja Enno Must loodab, et üritus läheb tavapäraselt lühemast korraldusperioodist ja mõnedest koroonaajast tingitud muutustest hoolimata korda. Foto: Arvet Mägi

Juuli viimasel nädalavahetusel kogunevad paljud inimesed, eelkõige need, kel mingi kokkupuude põllumajadusega, Jänedale talupäevadele. Talupäevade peakorraldaja, OÜ Jäneda Mõis tegevjuht Enno Must räägib suurürituse ettevalmistusest, aga ka koroonakriisi mõjust ja tänavusest turismihooajast Jänedal.

Osaühingul Jäneda Mõis on praegu kibekiired päevad – hiljuti saadi luba talupäevade korraldamiseks. 29. korda peetavate talupäevade ettevalmistusaeg on tavalisest napim, kuna koroonaviiruse leviku ulatus suvel polnud ette teada ja seepärast ka ürituse toimumise võimalikkus. Hoopis rohkem kui talupäevade korraldust on koroonakriis aga mõjutanud muud tegevust.

Kuidas on mõjutanud koroonakriis talupäevade korraldamist?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles