Vabaorg läheb tiitlivõistlustele vastu pabinata

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Kevin Vabaorg tunneb end triatlonis, mis koosneb ujumisest, rattasõidust ja jooksmisest, juba kõigil kolmel alal ühtviisi hästi.
Kevin Vabaorg tunneb end triatlonis, mis koosneb ujumisest, rattasõidust ja jooksmisest, juba kõigil kolmel alal ühtviisi hästi. Foto: Juri Vsivtsev

Üheksast etapist koosnevas Eesti Triatloni Liidu karikasarjas on peetud kaks osavõistlust, millest esimene oli Viljandis ja teine Pärnus.

Lääne-Viru triatleetidest parimana saavutas Kevin Vabaorg avaetapil sprindis teise koha. Võitjast Henry Räppost lahutas teda finišis üks minut ja seitse sekundit. Vabaorule eneselegi meeldiva üllatusena tagas talle korraliku tulemuse stabiilselt hea minek nii ujumises kui ka ratta- ja jooksudistantsil.

“Jäin kõigi kolme alaga väga rahule. Üllatasin ennast, treenerit ja kõiki kaasaelajaid, et suutsin peale rasket tuules ja vihmas läbitud rattadistantsi teha väga korraliku jooksu,” kõneles läänevirulane. “Hoidsin kogu jooksudistantsi vältel ühtlast tempot. Muidu on see kippunud ikka lõpupoole ära vajuma, aga nüüd kulges kõik algusest kuni lõpuni hästi mõnusalt.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles