Kunda peibutab rahvast randa: loodi noortekeskus, unistatakse restoranist

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
Viru-Nigula viis ellu suurepärase idee: noortekeskus koliti suveks randa. Mõnusat ilma naudivad keskuse noorsootöötaja Villu Liivla (vasakult), avalike suhete spetsialist Liis Krigul, vabatahtlik Türgist pärit Gülsen Kıvrak ja kohalik aktiivne noor Kent Kerner.
Viru-Nigula viis ellu suurepärase idee: noortekeskus koliti suveks randa. Mõnusat ilma naudivad keskuse noorsootöötaja Villu Liivla (vasakult), avalike suhete spetsialist Liis Krigul, vabatahtlik Türgist pärit Gülsen Kıvrak ja kohalik aktiivne noor Kent Kerner. Foto: Sten Semjonov

Kunda rannas püüti juba eelmisel aastal omaaegset suvituspärli hiilgama lüüa. Tehtud on palju, sel aastal mõeldi välja aga midagi täiesti erakordset: selleks et noored telefonidest pärisellu naaseksid, otsustati noortekeskus püsti panna keset randa. Vallavanem julgeb unistada: randa võiks ehtida ka üks imeline restoran.

Kunda rannas on palju olemas: rannapromenaadile viib laudtee, on pingid ja mänguväljak, lauatennise- ja malelauad teevad nautija olemise mõnusaks. Siin on avatud ka legendaarne roheline kohvik.

Aga häid ideid jagub: sel suvel on piire lõhutud ideega tuua noortekeskus otse randa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles