Galerii: maagilisel kuupäeval abiellus rekordarv pruutpaare (2)

Copy
Rakvere linnavalitsuses kuulutati maagilisel 17.07.2020 naiseks ja meheks 11 paari. Nende seas olid Kristi ja Sven Kaljuvee.
Rakvere linnavalitsuses kuulutati maagilisel 17.07.2020 naiseks ja meheks 11 paari. Nende seas olid Kristi ja Sven Kaljuvee. Foto: Sten Semjonov

17.07.2020 on sel aastal abiellumiskuupäev, mis noorpaaridele meelt mööda. Rakvere linnavalitsuses kuulutati meheks ja naiseks rekordiline arv - 11 paari. 

Südasuvisel päeval, 17.07.2020, vandusid teineteisele filipiinlasest pruutneitsi juuresolekul igavest truudust mees ja naine. Kristi ja Sven Kaljuvee. Saarlane ja Roela mees, kes elavad Soomes, kuid abielu sõlmisid Rakveres.

Perekonnaseisuametnik Terje Pärnasalu rääkis, et kui koroona tõttu lükati abiellumist edasi järgmisesse aastasse, siis nüüd on pilt rõõmustav ja lootusrikas – abiellumisavaldusi esitatakse taas.

"Abiellumist plaanitakse ikkagi suvekuudeks. Vähesed on huvi tundnud sügise vastu, kuigi oktoobrikuus on meil välja pakkuda üks maagiline kuupäev – 10.10.2020," lausus Pärnasalu.

Pärnasalu sõnutsi on tänane paaride arv nende majas seni suurim sõlmitud abielude arv ühel päeval.

"Senine rekord oli käesoleva aasta maagilisel kuupäeval, 20. veebruaril, kui abiellus üheksa paari," märkis Pärnasalu.

Loe perekond Kaljuveest homsest lehest.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles