Nelikümmend aastat hiljem põleb olümpiatuli endiselt suure leegiga

Isabella Lahtvee
, suvereporter
Copy
Olümpiatule jooksul osalenud endisaegse Rakvere rajooni sportlased tulid pikkade aastakümnete järel taas kokku, et toimunut meenutada ning loomulikult võtta üheskoos ette viiekilomeetrine teatejooks.
Olümpiatule jooksul osalenud endisaegse Rakvere rajooni sportlased tulid pikkade aastakümnete järel taas kokku, et toimunut meenutada ning loomulikult võtta üheskoos ette viiekilomeetrine teatejooks. Foto: Marianne Loorents

Esmaspäeval möödus 40 aastat Moskva olümpia avamisest ja purjeregati tulejooksust. Selle puhul tulid endised Rakvere rajooni sportlased vanade aegade meenutamiseks taas kokku.

Korraldati ka viiekilomeetrine teatejooks, mis algas Rakvere staadionilt ja lõppes Tõrmas. Jooksumaa jagati 15 endise sportlase vahel ära ja eelviimasest punktist kuni sihtkohta joosti üheskoos.

Juba neljandat korda tulid endised Rakvere rajooni sportlased uuesti kokku, et tähistada 1980. aastal toimunud Moskva olümpia avamist ja purjeregati tulejooksu. Kokku on saadud alates 2005. aastast iga viie aasta tagant. Rakvere staadionile kogunes punt jällenägemisrõõmu tundvaid endisi sportlasi, kelle jooksusamm on siiani kerge ja meel muhe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles