Korvpalliliigas on meeskondi mullusest vähem

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Kahe naaberriigi korvpalliklubide heitlus kestab edasi ja loodetavasti näeb algavalgi hooajal Rakveres mängimas kunagist Tarva pallurit, praegu oma kodulinna Ogre meeskonda esindavat Rinalds Sirsniņši (paremal).
Kahe naaberriigi korvpalliklubide heitlus kestab edasi ja loodetavasti näeb algavalgi hooajal Rakveres mängimas kunagist Tarva pallurit, praegu oma kodulinna Ogre meeskonda esindavat Rinalds Sirsniņši (paremal). Foto: Ain Liiva

Eesti ja Läti ühises korvpalliliigas võistleb algaval hooajal tõenäoliselt seitse Eesti ja kuus Läti meeskonda ehk kokku kuraditosin tiimi.

Kui Maarjamaa võistkondade registreerimine liigasse lõppes juuli alguses, siis lõunanaabritele anti ajapikendust kuu keskpaigani. Peale finantsmuredega maadelnud ning seetõttu eelmise hooaja keskel tegevuse lõpetanud Valga & Valka meeskonna kinnitasid Eesti tiimidest soovi kaasa lüüa kõik ülejäänud: BC Kalev/Cramo, Pärnu Sadam, Avis Utilitas Rapla, Tartu Ülikool, Rakvere Tarvas, Tallinna Kalev/TLÜ ja TalTech.

Ükski kolmest selleks juhendi järgi õigust omanud esiliiga meeskonnast (Tallinna Kalev/TSK, KK Viimsi/Noto, Eesti Maaülikool/Skarcon) liigaga liituda ei soovinud.

Portaali sportacentrs.lv andmetel esitasid Lätis sealsele alaliidule sooviavalduse ühisliigas mängida kuus tiimi. Nendeks on Riia VEF, Ogre, Ventspils, Valmiera, Läti Ülikool ja Liepāja. Lõunanaabritest on ainsaks loobujaks Jūrmala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles