OTT-i kaubakohtumised kolivad Rakvere turule

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Eelmisel neljapäeval toimus Rakvere OTT-i kaubakohtumine Rakvere Keskväljaku parklas. Sel neljapäeval on kohtumiskohaks Rakvere turg ja nii see mõneks ajaks ka jääb.
Eelmisel neljapäeval toimus Rakvere OTT-i kaubakohtumine Rakvere Keskväljaku parklas. Sel neljapäeval on kohtumiskohaks Rakvere turg ja nii see mõneks ajaks ka jääb. Foto: Kaader Rakvere OTT-i videost

Eelmine neljapäev oli Rakvere OTT-i jaoks eriline: raamatukogu parklast koliti linna Keskväljaku parklasse. Väiketootjad ja ostjad rõõmustasid avara pinna ja melu üle. Rakvere linnajuhid aga taunisid sotsiaalmeedias sellises vormis ettevõtmist. Tänaseks on jõutud kompromissile ning järgmised kaubakohtumised hakkavad toimuma Rakvere turul.

Lääne-Virumaa keskraamatukogu parkla on Rakvere OTT-i kaubakohtumiste paik olnud algusest peale ehk kuus aastat.

“Saime alles teisipäeval teada, et raamatukogu parkla remondi tõttu ei saa me seda enam kasutada. Kuna aega oli nii vähe, helistasin olukorrale lahenduse leidmiseks abilinnapea Rainer Miltopile. Kirjeldasin olukorda ja küsisin suuliselt luba Keskväljaku parkla kasutamiseks ning tema selgitas, et meil on parkla kasutamiseks õigus olemas,” rääkis Rakvere OTT-i eestvedaja Ele Sööl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles