Maakonna spordiliidul on uus peasekretär

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Kadri Viigipuu-Joorits täidab järgmisest nädalast Lääne-Virumaa Spordiliidu peasekretäri tööülesandeid.
Kadri Viigipuu-Joorits täidab järgmisest nädalast Lääne-Virumaa Spordiliidu peasekretäri tööülesandeid. Foto: Ain Liiva

Lääne-Virumaa Spordiliidu juhatus kinnitas maakonna spordiklubisid ühendava mittetulundusühingu uueks peasekretäriks endise tippsportlase Kadri Viigipuu-Jooritsa.

38-aastane Viigipuu-Joorits osutus tugevaimaks kandidaadiks tihedas konkurentsis: samale kohale pürgis kokku 38 inimest, kellest kutsuti vestlusvooru üheksa.

Spordiliidu juhatuse esimees Ainar Sepnik lausus, et värske peasekretär jättis kohe alguses väga korraliku mulje. “Ka hilisemal vestlusel oli ta väga enesekindel, ja kui andsime lõpuks sõelale jäänud kandidaatidele lahendamiseks situatsiooniülesande, siis lahendas ta selle korrektselt, kiiresti ning väga loovalt,” rääkis Sepnik. “Tegemist on inimesega, kes tunneb spordi ja ka ettevõtluse köögipoolt ning kellel on jalad maas. Kindla peale minek.”

Tipptasemel tõkkesprinti jooksnud ja mitmekordseks Eesti meistriks kroonitud Kadri Viigipuu-Joorits on lõpetanud Tartu ülikooli kehakultuuriteaduskonna füsioteraapia erialal. Sel erialal tegutsemist jätkab ta osalise koormusega ka edaspidi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles