Galerii: Ebaveres vihises sadakond ketast ja nähti "holarit"

Copy

Ebavere tervisespordikeskuse kettagolfiradadel toimuv meenutas kolmapäeva õhtul massiüritust: üle kaheksakümne osaleja lennutas võidu kettaid.

Kohalike kettagolfarite kõrval olid platsis kaks tugevat Lõuna-Eesti mängumeest, Eesti hetke esinumber Albert Tamm ja neljas mees Kristo Raik.

Kui favoriitide sekka arvatud Tammel polnud kõige parem päev ning ta jagas koos kahe konkurendiga 13. kohta, siis teist korda Ebaverre sattunud Raik näitas, mis puust mängijaga on tema puhul tegu. Tartlane põrutas uue rajarekordi (–13), mis andis talle kokkuvõttes mõistagi esikoha.

"Lõuna-Eestist on pärit kõik need, kellele on antud nii-öelda pikka kätt ja kes sooritavad hästi pikki viskeid," lausus Kristo Raik naerulsui. "Põhjus on lihtne – meil olid [varem] hästi laiad avatud rajad, kus oli võimalik väga kaugele visata. Põhja-Eestist tulid jälle täpsed mängijad. Nüüd on see ühtlustunud."

Võistluse eriauhinna, paari uhiuusi spordijalatseid, võitis Lääne-Virumaa korvpallisõpradele teada-tuntud Tõnis Peil. Kadrina Karude tiimi mängumees viskas ketta ühe viskega korvi kuuendal rajal. Ebavere kettagolfiraja hing Andri Part märkis, et ehkki statistiliselt on nimetatud rajal visatud neil kõige rohkem "holareid", tõstab selline sündmus märgatavalt iga kettagolfari enesetunnet.

Pikemalt saab Ebavere kettagolfirajal toimunud üritusest koos ässade ja korraldajate kommentaaridega lugeda Virumaa Teatajast uue nädala alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles