Rakveres on juures üks hubane perekodu

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
MTÜ Maria ja Lapsed juhatuse liige Karis Mugamäe on väga rõõmus, et Rakveres Pähkli tänaval on üks mõnusa aiaga maja saanud koduks viiele lapsele. Koera silt on väravale jäänud eelmistest elanikest, kuid loodetakse, et peagi õnnestub perre võtta ka neljajalgne sõber.
MTÜ Maria ja Lapsed juhatuse liige Karis Mugamäe on väga rõõmus, et Rakveres Pähkli tänaval on üks mõnusa aiaga maja saanud koduks viiele lapsele. Koera silt on väravale jäänud eelmistest elanikest, kuid loodetakse, et peagi õnnestub perre võtta ka neljajalgne sõber. Foto: Marianne Loorents

Äsja sai Rakveres üks Pähkli tänava eramu koduks viiele vanemliku hoolitsuseta lapsele. Ootamatult tuli aga perekodu eestvedajatel naabrile selgitada, et tegemist ei ole kriminaalide, vaid tavaliste lastega.

MTÜ Maria ja Lapsed peab kolme perekodu Tudulinnas ja kahte Rakveres. “Meie eesmärgiks on muuta elamistingimusi laste jaoks veelgi kodusemaks ning seetõttu vaatasime umbes aasta Rakveres ringi selle pilguga, et soetada veel üks eramu perekoduks,” rääkis MTÜ Maria ja Lapsed juhatuse liige Karis Mugamäe. “Kolimine on põhjustatud suuresti ka sellest, et tänavusest aastast kaheksa last ühes peres kasvada ei saa, vaid kuus. Meile oleks see tähendanud seda, et me ei saa uusi lapsi teenusele võtta, aga vajadus selle järele on. Seepärast mõtlesime laieneda.”

Sobilik maja leiti Pähkli tänavalt, osa osturahast koguti muude ühingu osutatavate teenuste kõrvalt ja puudujääv summa laenati pangalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles