Barbora veebipood avas Rakveres toidu- ja esmatarbekaupade uudse drive-in-teenuse

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Kaubandusteemalised sümpolpildid, 30.07.2018,
Kaubandusteemalised sümpolpildid, 30.07.2018, Foto: Konstantin Sednev

Toidu- ja esmatarbekaupade e-pood Barbora.ee avas esmaspäeval Barbora Expressi tellimuste kättesaamise kohad ehk drive-in-punktid 19 kaupluses üle Eesti. Rakveres tekkis seega samuti võimalus e-poest tehtud ostud kauplusest kätte saada.

“Kevadise eriolukorra ajal avatud Barbora Expressi teenus on ostjate poolt väga hästi vastu võetud ning inimesed hindavad võimalust teha oma ostud mugavalt internetis ja minna juba komplekteeritud kaupadele poodi järele,” rääkis Barbora.ee tegevjuht Kirke Pentikäinen. “Samas on paljud inimesed oma tagasisides väljendanud soovi veelgi mugavama ja kiirema teenuse järele, et saada oma ostud kätte kauplusesse sisenemata.”

Uut sissesõidu- ehk drive-in-teenust saavad ostjad kasutada Rakvere Maximas. Tellimisel valib klient esmalt Barbora.ee leheküljelt Barbora Expressi teenuse ja oma maakonna, kus asuvasse kauplusesse on soov tellitule järele minna. Seejärel saab ta e-poes oma ostukorvi koostada. Kaubale järele minnes tuleb helistada tellimust kinnitavas SMS-is kuvatud numbril, öelda tellimuse lühinumber ja täpsustada, kas soov on ostud kätte saada kauplusest või parklast.

Barbora Expressi tootevalikus on ligikaudu 1400 toodet. Teeninduspunktid on avatud 31 kaupluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles