Homme on taevaluugid valla

BNS
Copy
Taevas. Pilt on illustratiivne.
Taevas. Pilt on illustratiivne. Foto: Marianne Loorents

Saabuv nädalavahetus ja algav nädal on vihmane, vaid pühapäeval on ilmateenistuse andmetel sajuvõimalus väiksem.

Ööl vastu laupäeva on pilves selgimistega ilm. Sajab vihma, kohati võib olla äikest ja sadu on tugev. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-10, Liivi lahe piirkonnas puhanguti 15-18 m/s. Õhutemperatuur on 10-15 kraadi.

Laupäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab vihma, kohati on äikest. Pärastlõunal Lääne-Eestis sajuvõimalus väheneb ja õhtuks ilm selgineb. Tuul pöördub lõunast järk-järgult läänekaarde 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 15-20 kraadi.

Ööl vastu pühapäeva on selge või vähese pilvisusega ilm, vaid öö hakul on Ida-Eestis pilvisem ja mitmel pool sajab vihma. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 7-12, rannikul kohati kuni 15 kraadi.

Pühapäeva päeval on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 18-23 kraadi.

Ööl vastu esmaspäeva on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagu- ja idatuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 8-13, rannikul kohati 17 kraadi. Esmaspäeva päeval on vahelduv pilvisus. Kohati sajab hoovihma. Puhub kagu- ja idatuul 2-8, põhjarannikul kuni 10 m/s. Õhutemperatuur on 19-25 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles