Georg Otsa lauldud lood kõlavad noorte muusikute esituses Tapal

Katrin Uuspõld
, ajakirjanik
Copy
Georg Otsa lauldud lugusid esitasid kontserdisarja raames viimati Tallinna botaanikaaias Olga Zaitseva (sopran) ja Raiko Raalik (bassbariton) rahvusooperist Estonia. Tapal esinevad sopran Marion Melnik ja tenor Aleksander Arder.
Georg Otsa lauldud lugusid esitasid kontserdisarja raames viimati Tallinna botaanikaaias Olga Zaitseva (sopran) ja Raiko Raalik (bassbariton) rahvusooperist Estonia. Tapal esinevad sopran Marion Melnik ja tenor Aleksander Arder. Foto: Pille Lille Muusikute Fond

Sel pühapäeval, 26. juulil korraldab Pille Lille Muusikute Fond Tapa Jakobi kirikus kontserdi “Ainult Georg Otsale mõeldes”.

Pille Lill rääkis, et kontserdisarjaga alustati juba enne koroonapuhangut ning jätkatakse nüüd taas. “See on kummardus Georg Otsale, kellele kõik need kontserdid pühendame. Noored muusikud püüavad laulda neid lugusid, mis tema on laulnud ooperites, ja ka ilusaid estraadipalu,” rääkis Pille Lill.

“Näen esmakordselt, kuidas kontserdi pealkiri toob inimesed kohale,” lisas Lill, viidates sellele, kuidas Eesti publik Georg Otsa hindab.

Georg Otsa esitatud lauludel lasevad kõlada sopran Marion Melnik, tenor Aleksander Arder, klaveril saadab Tiina Kärblane. Kavas on Marchetti, Valgre, Tamberg ja teised.

Kontsert algab kell 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles