Parkimine pärsib maleva liikuvust

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Ristmiku ümberehitustööde tõttu on Parkali tänav sõidukitele ajutiselt suletud, kuid nädala alguses oli see autosid täis pargitud.
Ristmiku ümberehitustööde tõttu on Parkali tänav sõidukitele ajutiselt suletud, kuid nädala alguses oli see autosid täis pargitud. Foto: Marianne Loorents

Nädala alguses saatis Kaitseliidu Viru malev Rakvere linnavõimudele mureliku kirja, kus räägitakse liiklusohutusest Parkali ja Pikas tänavas. Kiri oli ajendatud intsidendist, kus Parkali tänav jäi seal parkivate sõidukite tõttu kaubaautole kitsaks ja tõi kaasa malevahoone karniisi lõhkumise.

Viru maleva haldusjuht Liivika Ivanov on kirjeldanud linnavalitsusele saadetud kirjas juhtumit, kus turismibuss sõitis Pikal tänaval vastassuunavööndis. Ja selliseid asju pidi sageli juhtuma. Ka osutab haldusjuht probleemile, et Parkali tänav on tihti kinni pargitud. “Kaitseliidu seisukohast on väga oluline, et Parkali tänaval on võimalik kiiresti ja operatiivselt sõidukitega liigelda,” märgitakse kirjas. Samuti peavad sel tänaval kitsikuse tõttu ukerdama Aqva puhkekompleksi teenindavad kaubaautod. “Palun võtta kiiremas korras kasutusele meetmed, et sarnaseid juhtumeid ei ole !!!” öeldakse kirja lõpus.

Rakvere abilinnapea linnapea ülesannetes Rainer Miltop ütles eile ennelõunal, et pole Kaitseliidu saadetud kirjale veel vastanud, sest ei saa täpselt aru, mida linnalt soovitakse. Miltopi sõnul vestles ta sel teemal malevapealikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles