Ekstreemsportlased vallutasid Porkuni

Copy

Täna möllasid Porkuni järvedes ja ümbruskonna metsades mitusada ekstreemsportlast, kes osalesid sarja Ace Xdream teisel osavõistlusel.

Kokku osales 115 kolmeliikmelist võistkonda kolmes tugevusklassis. A-klassis, mis mõeldud sportlastele ja kus raja läbimiseks kulus üle viie tunni, asus starti 24 võistkonda, harrastajate B-klassis, kus rada lühem ja lihtsam, aga koguni 86 võistkonda. Viis tiimi läbis algajatele ja peredele mõeldud C-klassi raja, millele pidi korraldajate hinnangul kuluma umbes poolteist tundi.

Võistlus kujutas endast ekstreemsetes oludes orienteerumist, kus tuli liigelda nii joostes, jalgrattaga kui ka kanuuga. Kanuusõitu sai kohati asendada ka ujumise või jooksuga.

Lisaks olid rajal veel mitmesugused lisaülesanded, nii tuli näiteks A-klassi võistlejatel Porkuni hüppetorni ülemiselt tasandilt järve hüpata. A-klassis võistles teiste seas ka orienteerujana tuntud Rakvere ametikooli direktor Kuno Rooba, samuti olid ülesandmislehel kirjas endine tippjalgpallur Raio Piiroja ja laskesuusataja Johanna Talihärm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles