Erkki Valmra võistlus lõppes kaks korda järjest jamaga

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Erkki Valmra pidi Eesti meistrivõistlustel kaks korda järjest leppima neljanda kohaga.
Erkki Valmra pidi Eesti meistrivõistlustel kaks korda järjest leppima neljanda kohaga. Foto: Vladislav Musakko

Kui uskuda vehkleja Kaido Kaabermat, siis on neljas koht jama. Rakvere bridžimängija Erkki Valmra elas Võsu festivalil üle kaks jama järjest, olles neljas nii segapaaride kui ka individuaalsetel Eesti meistrivõistlustel.

Segapaaride turniiri mängis Valmra koos Reet Relvikuga. Poole turniiri järel olid nad seitsmendad, kuid hakkasid teisel sessioonil tasapisi oma positsiooni parandama ja enne kahte viimast jaotust oli neil teoreetiliselt võimalik tõusta teiseks või kolmandaks. “Paraku eksisime pakkumisel,” tõdes Valmra. “Mõlemal korral olime ise liiga passiivsed. Üks eksimus oleks ilmselt meid veel medalile jätnud, kaks oli liiast.”

Hästi mängisid segapaaride meistrivõistlusi ka Ester Kärtner Rakverest ja Mati Tamm Tamsalust, kes olid esimesel sessioonil viiendad, teisel seitsmendad ja kokku kuuendad.

Erkki Valmrat ei jätnud kuri saatus maha ka päev hiljem toimunud individuaalsetel Eesti meistrivõistlustel. Turniiri mõlemal sessioonil oli ta seitsmes ning kokkuvõttes taas neljas. Individuaalturniiri mängis hästi ka Eino Vaher, kes oli teisel sessioonil viies ja kokku seitsmes. Hannes Linnamägile kuulus kaheksas koht.

Läänevirulastest said Võsu bridžifestivalil aga kõige eredama sähvatusega hakkama Ago Õunapuu (Tamsalu) ja Mart Muru (Rakvere), kes olid väga esindusliku GP-sarja turniiri kolmandal sessioonil teised. Kokkuvõttes olid nad 17. (kokku osales 62 paari), ja ega sedagi kohta pea häbenema, sest neist ees olid valdavalt rahvusvaheliste kogemustega paarid.

Väiksematel turniiridel olid Mati Nirgi – Tarmo Maasikas korra neljandad ja Raivo Saremat – Jaak Strandberg kümnendad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles