Rakverest pärit jalgpallikohtunik siirdus naftariiki õigust mõistma

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Eesti kohtunike brigaad koosseisus Sten Klaasen (vasakult), Kristo Tohver ja Silver Kõiv teenindab augustis Saudi Araabia jalgpalli meistriliiga paari mängu.
Eesti kohtunike brigaad koosseisus Sten Klaasen (vasakult), Kristo Tohver ja Silver Kõiv teenindab augustis Saudi Araabia jalgpalli meistriliiga paari mängu. Foto: Erakogu

Eesti jalgpallikohtunike kolmeliikmeline brigaad, kuhu kuulub Rakverest sirgunud Sten Klaasen, sõitis Saudi Araabiasse, et teenindada järgnevate nädalate jooksul kahte sealse kõrgliiga kohtumist, kirjutab jalgpalliportaal Soccernet.

Põneva kogemuse osaliseks saaval 38-aastasel Klaasenil on rahvusvahelise jalgpalliliidu FIFA abikohtuniku litsents juba kümmekond aastat. Mängijana esindas ta koolipõlves kodulinna, pallides madalamates liigades võistelnud FC Rakvere rivistuses.

Soccernet märkis uudises, et Saudi Araabia on juba mõnda aega kasutanud oma meistrivõistlustel Euroopa tippkohtunike abi. Nii on seal üpris sagedasti väljakul brigaadid, keda Eesti jalgpallisõber on harjunud kohtama Meistrite liiga matšidel.

Seekord kutsuti Euroopa eri otstest Saudi Araabiasse kümme brigaadi, kes asuvad seal valmistuma koroonapausi järel jätkuvate meistrivõistluste esimesteks voorudeks, mis mängitakse 4. ja 5. ning 9. ja 10. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles