Tarva naiskonnal on käsil raske periood

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Mari-Ann Ploompuu (punases) on üks kahest Eesti meistriliiga tasemel mängivast Lääne-Viru päritolu jalgpallurist. Juuresolev pilt on tehtud möödunud hooajal, mil ta esindas veel hõbedast Pärnu JK naiskonda.
Mari-Ann Ploompuu (punases) on üks kahest Eesti meistriliiga tasemel mängivast Lääne-Viru päritolu jalgpallurist. Juuresolev pilt on tehtud möödunud hooajal, mil ta esindas veel hõbedast Pärnu JK naiskonda. Foto: Jana Pipar

Kui Rakvere Tarva jalgpalliklubi esindusmeeskond elab läbi mõõna, siis paremad pole viimasel ajal lood ka valdavalt noore koosseisuga mängival naiskonnal.

Eesti esiliiga meistrivõistluste seitsmendas voorus kaotas Tarvas pühapäeval Rakvere kunstmurustaadionil väravateta lõppenud avapoolaja järel Tallinna Ajaxi ja Paide Linnanaiskonna ühistiimile 0:3. Punktilisa teenisid rakverlased viimati poolteist kuud tagasi, mil Jõhvi Phoenixiga tüüriti 1:1 viigisadamasse. Enne seda kaotati õnnetul kombel Narva Transile üleminutite väravast 4:5, veelgi varem aga Tallinna FC Flora duubelrivistusele 0:7 ja Tallinna Legionile 0:3.

Turniiritabelit juhivad seitsme vooru järel kõik kohtumised enda kasuks kallutanud Tabasalu ning Ajaxi ja Paide ühistiim, Tarvas on kahe võidu, ühe viigi ja nelja kaotusega 12 naiskonna hulgas kaheksandal real.

Naiste meistriliigas, kus teevad kaasa ka paar Lääne-Virumaalt pärit pallurit, on mõnevõrra paremini läinud Birjo Rasmusseni tiimil Tallinna Kalev.

Pealinna klubi paikneb seitsme vooru järel neljandal kohal.

Mari-Ann Ploompuu koduklubi Tartu Tammeka on vastu võtnud mitu nappi kaotust, mis ei anna hetkel enamat seitsmendast positsioonist. Meistrisarjas mängib kaheksa naiskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles