Atleedid ja kohtunikud said väärt karastuse

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Teivashüppaja Marleen Mülla pidas jõuproovi eel aru, kas võistelda või mitte, kuid otsustas hoolimata sellest, et oli vaid mõned päevad varem Eesti karikavõistlustel kukkunud, siiski kodu­staadionil kõrgusi vallutada. Tasuks võitis ta kulla.
Teivashüppaja Marleen Mülla pidas jõuproovi eel aru, kas võistelda või mitte, kuid otsustas hoolimata sellest, et oli vaid mõned päevad varem Eesti karikavõistlustel kukkunud, siiski kodu­staadionil kõrgusi vallutada. Tasuks võitis ta kulla. Foto: Ain Liiva

Kõikide vanuseklasside Eesti noorte meistrivõistlusi kergejõustikus võõrustanud Rakvere staadion ning maakonna hinnatud kohtunikud tulid raske katsumusega kõrvaltvaatajate hinnangul kenasti toime.

Läinud nädala nelja päeva vältel nähti Põhja-Eesti ühel esinduslikumal staadionil võistlemas ligemale 1200 sportlast, kelle hulgas oli arvukalt Rakvere kergejõustikuklubi ViKe atleete.

Võistlusprogramm oli jagatud nõnda, et kahel esimesel päeval näitasid oma sooritusi U14 ja U16 vanuseklassi noored ning kahel järgmisel olid võistlustules U18, U20 ja U23 vanusearvestuse kergejõustiklased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles