Võrksukkade purunemine inglite võistlusmeeleolu ei rikkunud

Isabella Lahtvee
, suvereporter
Copy
Peale viiekilomeetrist kanuuretke tuli inglitel enne kontrollaja kirja saamist sooritada kaks lisaülesannet: tornist vette hüpata ja 100 meetrit kätel kõndida.
Peale viiekilomeetrist kanuuretke tuli inglitel enne kontrollaja kirja saamist sooritada kaks lisaülesannet: tornist vette hüpata ja 100 meetrit kätel kõndida. Foto: Vahuri Inglid

Matkarada sai läbida ainult kummargil ning naiste seas tekkis tihe arutelu, et äkki on see tee mõeldud hoopis kääbikutele. Raja raske läbitavuse võttis kokku fakt, et kõigi inglite võrksukad, mis neid mitu hooaega teeninud olid, andsid sellel võistlusel lõplikult otsad. Naised tõdesid, et oli ainuõige otsus kiiver matkamiseks pähe jätta ja starti jopega minna.

Vahuri Inglid sai alguse 13 aastat tagasi, kui Merike Õun Võrumaa Spordiliidust, Epp Paal MTÜ-st Klubi Tartu Maraton, spordientusiast Helen Virro ja Vahur Leemets Eesti Suusaliidust olid seotud Otepää murdmaasuusatamise maailmakarikaetapi korraldamisega. Naised olid sekretariaadis, Vahur Leemets aga ajavõtus. Suurvõistluse raames otsustati korraldada ka sõuteatevõistlus korraldajatele ja hooldemeestele.

“Vahuril tekkis kinnisidee, et ka sekretariaat peaks oma võistkonna välja panema. Ta valis välja minu, Merikese ja Heleni ning asus ajudele käima. Vahur rääkis meile kõigile sama juttu, et ainult sina oled veel tiimist puudu. Ei saanud ju ära ka öelda, kui teised olid asjaga kaasa läinud,” jutustab Epp Paal. Lõpuks olid kõik naised nõusse jäänud ja otsustanud võistkonna siiski välja panna. Võistkond vajas aga nime. “Meid inspireeris film “Charlie inglid”, ka seal oli neil Vahuri-sugune susserdajast mänedžer Charlie ning selle järgi otsustasimegi nime valida,” räägib Epp, kes on ühtlasi Vahuri Inglite üks liige. Kostüümiga võistlusstarti mineku idee tuli samuti Epult, tema leida kostüümid ka jäid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles