Artur Rauhiainen: starti minnes pead olema alati valmis finišisse jõudma

Aarne Mäe
, virulane
Copy
Kui jumal lõi maailma seitsme päevaga, siis Artur Rauhiainen pani selle formaadi kogu krempliga kokku viie päevaga.
Kui jumal lõi maailma seitsme päevaga, siis Artur Rauhiainen pani selle formaadi kogu krempliga kokku viie päevaga. Foto: Aarne Mäe

Kui Rakverest pärit produtsent Artur Rauhiainen pakkus, et teeb koroona tõttu ära jäänud Uku Suviste kontserdi hoopis uuenenud Rakvere Vallimäel, siis oli see talle eneselegi üllatuseks. Aga ühest kontserdist sai mitu. Ja ta ei kohku.

Artur sõnastab enda ametialase kreedo: “Alguses ei ole midagi, siis tuleb mõte, siis sa lausud sõna ja seejärel hakkavad asjad juhtuma. Mõttejõul on võime vormida tegelikkust. Rong hakkab liikuma ja selle rongiga liituvad inimesed. Lõpuks on nad kõik sinu õlgadel, sa tunned kogu seda raskust, aga see annab hoopis jõudu juurde.”

Rakvere Vallimäe meelelahutuskeskus sai uhke ja ilus. Lausa 5000 kohta. Nii mõnelgi võib tekkida küsimus, kust sinna publik ja sisu võetakse. Varem toimusid seal romuralli, Suveniiri kontsert ja jaanituli, mille priitahtlikud pritsimehed keskööl ära kustutasid, sest inimesi polnud. Nüüd aga korraldate ainuüksi teie seal augusti kolmel järjestikusel õhtul kolm suurt kava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles