Sander Pritsik ja Liis-Marii Kaso tulid kahekordseteks meistriteks

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Sander Pritsik (paremal) on tunnistatud noormeeste arvestuses kahel viimasel aastal Lääne-Virumaa parimaks noorsportlaseks. Fotol usutleb Pritsikut ühe kohaliku jõuproovi finišis Rakvere Orienteerumisklubi president Kuno Rooba, kes samuti käib oma eakaaslastele võistlustel närvikõdi pakkumas.
Sander Pritsik (paremal) on tunnistatud noormeeste arvestuses kahel viimasel aastal Lääne-Virumaa parimaks noorsportlaseks. Fotol usutleb Pritsikut ühe kohaliku jõuproovi finišis Rakvere Orienteerumisklubi president Kuno Rooba, kes samuti käib oma eakaaslastele võistlustel närvikõdi pakkumas. Foto: Ain Liiva

Eesti meistrivõistlustel rattaorienteerumises käis Harjumaal hästi Rakvere Orienteerumisklubi sportlaste käsi, noorteklassides toodi Lääne-Viru maakonda neli meistritiitlit, lisaks üks hõbe- ja üks pronksmedal.

Saku vallas Saustinõmmel ja Keila terviseradadel toimunud võistlustel krooniti Liis-Marii Kaso kuni 17-aastaste neiude ning Sander Pritsik kuni 20-aastaste noormeeste konkurentsis Eesti meistriks nii sprindis kui ka tavarajal.

Lühirajal lisas Kadrinast pärit Kaso medalikollektsiooni hõbeda ning rakverlane Pritsik pronksi.

Rakvere Orienteerumisklubi president Kuno Rooba tuli M40 vanusearvestuses tavarajal neljandale kohale.

"Liis-Marii üle on võibolla isegi parem meel, et ta endale kahel distantsil sellist kindlust ammutas. Põhirõhk ei ole kummalgi ratta-, vaid ikka suusaorienteerumisel," rääkis Rooba, kel jagus kiidusõnu samuti korraldajatele. "Üllatuslikult olid rajad isegi rohkem tehnilised, kui ehk esialgu võis oodata. Mõlemasse kohta oli ratturitel tehtud metsa hästi palju väikeseid jalgrattaradu, mis muutis orienteerumisülesande huvitavamaks." 

Rakvere Orienteerumisklubi sportlaste järgmine oluline etteaste toimub augusti lõpus Narvas ja Narva-Jõesuus, kus selgitatakse riigi meistrid orienteerumisjooksus. Piirilinnas ja selle külje all on sedavõrd kaalukad võistlused kavas esimest korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles