Krutskeid täis jahimees Lehtse metsade vahelt

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Lehtse mõisa pargis on säilinud muljetavaldav torn, kus tugeva füüsilise vormi ja julgusega oli võimalik päris kõrgele ronida.
Lehtse mõisa pargis on säilinud muljetavaldav torn, kus tugeva füüsilise vormi ja julgusega oli võimalik päris kõrgele ronida. Foto: Marianne Loorents

Jaani varrukast välja kukkunud “sussik” vigastas tema sõbra venna jalga. Praegu on Rakvere Jahindusklubi tegevjuht Jaan Villak aktiivne relvaohutuse eest võitleja, kuid noorpõlves polnud see tema ainus patt tulirelvaga. Brežnevi pildile ta aga pihta ei saanud.

Lapsepõlve mängumaal

Virumaa Teataja suvesari viib lugejad tänavu seiklema maakonnas tuntud inimeste lapsepõlveradadele ja jutustab nende noorpõlveseiklustest. Sarja selles osas rändame koos jahimehe Jaan Villakuga Lehtse metsade vahele.

Jaan Villak – tuntud jahimees ja organisaator, endine veoautokrossisõitja, võistluste korraldaja ja peakohtunik – on kahe jalaga maa peal seisev rahulik eesti mees. Raske on arvata, et noorena oli Jaan paras vembumees, sattus pidevalt naljakatesse seiklustesse ja võttis koolipäevadest meelevaldseid pause.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles