Vallimäe vabaõhukeskuse avaüritus oli tulvil tänusõnu

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Paljud pidulised ütlesid, et kuna tegu on siiski ühekordse ja ajaloolise avaüritusega, olid nemad valmis kalli pileti soetama.
Paljud pidulised ütlesid, et kuna tegu on siiski ühekordse ja ajaloolise avaüritusega, olid nemad valmis kalli pileti soetama. Foto: Marianne Loorents

Olgugi et huvilised olid värsket vabaõhukeskust juba mõnda aega uudistamas saanud käia, toimus selle ametlik avamine laupäeval. Päikeseline ilm soosis igati korraldajaid ja kohale tulnud pidulisi.

Enne laiema publikuga avaüritust kogunes seltskond kutsutud külalisi vabaõhukeskusesse, kus Rakvere linnapea Triin Varek ja volikogu esimees Mihkel Juhkami tänasid koostööpartnereid.

Sissejuhatuses toonitas õhtu juht Üllar Saaremäe, et vabaõhukeskus on oluline mitte ainult Rakverele ja Lääne-Viru maakonnale, vaid see on tähtis kogu Eesti turismi edendamiseks. Loodud on unikaalne esinemispaik. Pealava juures on 4200 istekohta, lisaks on võimalik paika seada 1500 istekohta, rääkimata sellest, et rokkkontsertidel enamasti istuda ei tahetagi. Foorumlava alal on 800 istekohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles