Tennisetiim näitas uskumatut sitkust ja säilitas koha esiliigas

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Rõõmu ja naudinguga paarismängus Märten Tamla (vasakult) ja Vladimir Ivanovi vastu lihased soojaks saanud ning siis nendega pilti teinud Marek Marksoo ja Siim Tuusi nägudel oli naeratus pärast pikki ja närvesöövaid matše laiem kui päeva alguses.
Rõõmu ja naudinguga paarismängus Märten Tamla (vasakult) ja Vladimir Ivanovi vastu lihased soojaks saanud ning siis nendega pilti teinud Marek Marksoo ja Siim Tuusi nägudel oli naeratus pärast pikki ja närvesöövaid matše laiem kui päeva alguses. Foto: Katre Soon

Rakvere Tenniseklubi meeskond sooritas hullumeelse tembu, alistades Eesti klubide karikavõistluse esiliiga üleminekumatšis pealinna Tallinki Tennisekooli, mille rivistuses mängis värske Eesti meister Vladimir Ivanov.

Sellel hooajal tugevas konkurentsis madistanud rakverlased tulid pühapäeval piltlikult öeldes kivi alt välja. Kuidas teisiti nimetada olukorda, kui kahe esimese kohtumise, paarismängu ja esinumbrite üksikmängu järel oli jäädud null-kaks kaotusseisu? Tallinki Tennisekooli meeskonnal oli seejärel vaja võita veel ainult üks üksikmäng, kuid selleni nad Kadri­oru tennisekeskuse väljakutel ei jõudnud.

Hoopis Rakvere mehed võtsid selg vastu seina olukorras kolm järjestikust üksikmängu võitu. Ja veel missugust! Kõik kolm kohtumist kallutati enda kasuks otsustavaks saanud tie break’is ehk kiires lõppmängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles