Hubase pubi saatus läheb rakverlasele väga korda

Isabella Lahtvee
, suvereporter
Copy
Joel Mursal on veendunud, et Rakveres leidub üürikorteritele piisavalt nõudlust.
Joel Mursal on veendunud, et Rakveres leidub üürikorteritele piisavalt nõudlust. Foto: Marianne Loorents

Legendaarsest ja rahva seas populaarsena püsinud endisest Inglise pubist, kus sai õhtuti käia korv- ja jalgpalli vaatamas, on nüüdseks saamas hoopis kortermaja nimega Inglise Residents. Osaühing on tegutsenud ligi 20 aastat, pakkunud nii majutust kui ka toitlustust ja nüüd on endisest pubist saamas hoopis viie korteriga elamu, mis hakkab majutust pakkuma pikaajalistele üürnikele.

Inglise pubi praegune projektijuht Joel Mursal on sündinud ja kasvanud Rakveres ning Inglise pubist on tal helged mälestused. “Inglise pubi oli minu jaoks eriline koht, kuhu mu ema mind sööma viis näiteks kooli lõpu või alguse puhul,” ütleb Joel Mursal. 2004. aastal läks Mursal Tallinnasse ehitust õppima ja väga tihti ta Rakveresse peale seda pole sattunud, aga saatuse tahtel sai just temast Inglise pubi projektijuht. “Asjad juhtuvad põhjusega, ja kes teeb asja südamega, selle teele satuvadki need huvitavamad projektid,” räägib ta.

“Kaks aastat tagasi tuli üks minu inglise äripartneritest Rakveresse notari juurde asju ajama ja ma olin temale ja ta kaaskonnale teejuhiks. Nad teadsid, et ma tegelen kinnisvara ja ehitusega, ning seepärast pakkusid nad mulle seda projekti,” kõneleb Mursal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles