Ütle koroonaseiklusele ei

Tõnis Mölder
, riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees, keskerakond
Copy
Tõnis Mölder.
Tõnis Mölder. Foto: Eesti Keskerakond

Võitlus koroonaviirusega pärast hetkelist rahunemist jätkub. See pole suur üllatus, sest uueks võitluseks paluti meid sügiseks valmis olla. Vahepealne periood on pannud meid unustama kevadised piirangud ja ühised pingutused haiguse seljatamiseks. Ajal, mil koroona pole kuhugi kadunud, peame endalt küsima, miks suhtusime sellesse üleolevalt ja andsime tõvele taas võimaluse jõudu koguda.

Paraku peame inimestena endale otsa vaatama. Mõistan, et pärast kevadisi piiranguid olid suvine vabadus ja hingetõmbepaus hädavajalikud, et kohtuda taas lähedastega ning nautida kõike seda, mida pakub Eestimaa suvi. Kuid nelja seina vahelt pääsedes ununesid justkui kõik soovitused ja reeglid. 2 + 2 polnud enam kellelegi vajalik ja peagi hingasime kassajärjekorras juba kõik teineteisele kuklasse. Kevadel rahvusspordiks saanud kätepesu jäi unarusse ning kaitsemaski kandmisest loobuti, sest see ei sobinud suvise outfit’iga lihtsalt kokku. Kuid tegelikult on need elementaarsed asjad, mida järgides anname oma panuse meie riigi ja siin elavate inimeste heaks.

Kevadel rahvusspordiks saanud kätepesu jäi unarusse ning kaitsemaski kandmisest loobuti, sest see ei sobinud suvise outfit'iga lihtsalt kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles