Rakvere gümnaasiumi eesotsas alustas tööd uus koolijuht

Anu Viita-Neuhaus
, ajakirjanik
Copy
27 aastat Rakvere gümnaasiumi direktor olnud Aivar Part läks üleeile pensionile. Häid soove jagasid Pardile linna hallatavate asutuste juhid.
27 aastat Rakvere gümnaasiumi direktor olnud Aivar Part läks üleeile pensionile. Häid soove jagasid Pardile linna hallatavate asutuste juhid. Foto: Erakogu

Esmaspäeval oli viimane tööpäev 27 aastat Rakvere gümnaasiumi juhtinud Aivar Pardil. Päev hiljem alustas samas direktorina tööd Riina Veidenbaum.

Eile hommikul tänasid Rakvere linnajuhid staažikat koolijuhti Aivar Parti südamega tehtud pikaaegse töö eest direktorina. “Väärtustame teie antud panust linna haridusmaastikul. Olete olnud suurepärane eeskuju nii õpilastele kui ka kõikidele kolleegidele,” lausus linnapea Triin Varek. Tänusõnu ja häid soove edasiseks laususid Aivar Pardile ka kõikide Rakvere linna allasutuste juhid.

Aivar Part on rääkinud, et kavatseb pensionäripõlve nautida: kõpitseda maakodu, käia metsas ja ujumas.

Eile öeldi juba tere tulemast haridustempli verivärskele juhile Riina Veidenbaumile. Ta rääkis, et on tööga pihta hakanud ja tal on olnud kohtumisi kooli personaliga. “Minu eesmärk on, et iga õppija saab maksimaalselt õppida. Huviharidus ja ringid toetavad lapse suureks kasvamist,” lausus Riina Veidenbaum.

Uuel direktoril on pikaaegne töökogemus mitmesuguste haridusasutuste eesotsas. Viimased 12 aastat töötas ta nii Ida-Virumaa Narva kutseõppekeskuse direktori kui ka Ida-Virumaa kutsehariduskeskuse õppedirektorina, aastatel 2001–2006 juhtis Veidenbaum Lääne-Viru maavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonda.

Rakvere gümnaasiumis õpib üle 800 õpilase. Õppetöö toimub kahes majas: legendaarses Kotli valges majas – Vabaduse tänava hoones – ja Tallinna tänava majas. Koolis töötab 113 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles