Suurperede laste toetamiseks kogutakse koolitarbeid

Kristi Ehrlich
, peatoimetaja kohusetäitja
Copy
Koolitarbeid kogutakse tänavu juba 11. korda.
Koolitarbeid kogutakse tänavu juba 11. korda. Foto: Agnes Aus

Eesti Lasterikaste Perede Liit alustab 11. korda heategevusprojekti "Lapsed kooli", mille eesmärk on koguda suurperede lastele kooliminekuks vajalikke tarbeid. Selle nädala neljapäevast pühapäevani koguvad vabatahtlikud koolitarbeid neljakümne kuues Selveri kaupluses üle Eesti, sealhulgas Rakvere Selveris.

"Läbi viimase kümnendi oleme "Lapsed kooli" projektiga aidanud sadadel suurperede lastel kooliminekuks valmistuda, ent saabuva kooliaasta ootus on pisut teistsugune – viirusest tingitud väljakutsed argipäevas on vähendanud paljude perede toimevõimet. Iga uus päev toob teateid viiruse jätkuvast levikust ning teadmatust on omajagu. Üks on aga kindel – lapsed vajavad koolitööde tegemiseks õppevahendeid, ükskõik kas uusi teadmisi omandatakse kooliklassis või kodus karantiinis olles. Seetõttu on sel aastal iga panus koolitarvete kogumise algatusse eriti hinnaline," rääkis Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap.

Selverites on kohapeal vabatahtlikud, kelle kätte saab koolitarbed peale kassas nende eest tasumist viia. Oodatavate tarvete nimekirjas on vihikud, kirjutus- ja joonistusvahendid, käärid, liim, joonlaud ja palju muud õpilasele vajalikku. Täpsemaid juhiseid vahendite kohta saab samuti vabatahtlike käest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles