Lätlasest maailmameister ärgitab virulast gaasi lisama

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Motomehi sõiduriiete ja kiivrita tihti spordifotodel ei näe. Gert Gordejev (esiplaanil) pakkus selleks võimaluse ühe päeva mitmevõistlusel Rakveres.
Motomehi sõiduriiete ja kiivrita tihti spordifotodel ei näe. Gert Gordejev (esiplaanil) pakkus selleks võimaluse ühe päeva mitmevõistlusel Rakveres. Foto: Ain Liiva

Eesti meistrivõistlused külgvankritega mootorrataste krossis jätkusid Pühajõe rajal, kus etapivõidu said Kert Varik ja Lari Kunnas. Teised olid Gert Gordejev ja Kaspars Stupelis.

Nimeka korvimehe, lätlasest valitseva maailmameistri Stupelise tiimi kutsunud Viru-Nigula sõitja Gert Gordejev juhtis esimeses finaalsõidus tsikli finišisse kolmandana ning teisest sõidust noppisid mehed juurde teise koha punktid.

Etapi kolmas koht läks üldises punktitabelis liidrikohta hoidvatele Markus Normakule ja Karl-Albert Kasesalule, kes said avasõidus teise koha. Teises lipsas neil Gordejevi ja Stupelisega kõvasti puid ja maid jagades sisse sõiduviga, mistõttu käis sõiduvahend rajalt väljas, aga lõpuks õnnestus meestel ikkagi viiendana finišisse jõuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles