Tapal arutleti krossiraja saatuse üle

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Tapa veoautokross.
Tapa veoautokross. Foto: Vladislav Musakko

Neljapäeval peeti Tapa vallas koosolek, kus arutleti varem riigile kuulunud, kuid möödunud aasta lõpus Tapa vallale antud kahe maatüki saatuse üle. Nimetatud maalapid on Tapa linna külje all, neil asuvad Männikumäe suusarajad ja autokrossirada.

Tapa valla kultuurispetsialisti Indrek Jurtšenko sõnul soovitakse jätkata seal toimetanud MTÜ-dega samasugust koostööd, nagu krossiraja puhul varem tehtud on.

“Me soovime, et Tapa krossirajal toimuksid edasi veoautokrossid ja Männikumäel tehtaks samuti sporti,” selgitas Jurtšenko.

Kultuurispetsialisti hinnangul oli vaja maade kasutuses täpsustusi teha. “Männikumäel ja ka krossiraja maatükkidel tekkisid mõned ristkasutusest tulnud kokkupõrked, me panime neljapäevasel koosolekul paika, kes ja millistel eesmärkidel maad kasutada võib,” jätkas ta.

Jurtšenko lisas, et maa kasutusaladest antakse teada ka läheduses toimetavale kaitseväele, kellel on olnud huvi krossiraja alla jääva maatüki vastu.

Tapa veoautokrossi korraldaja Mart Korgi sõnul toimub tänavune Tapa kross oktoobris kindlasti. “Seda loomulikult juhul, kui mingid muud sündmused maailmas krossi korraldamist segama ei hakka,” märkis Kork.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles