Rakvere rallisõitja vahetab autot ja paarimeest

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Roland Poom vahetab Rally Estoniaks võistlusautot ja püüab saavutada head klappi uue kaardilugejaga.
Roland Poom vahetab Rally Estoniaks võistlusautot ja püüab saavutada head klappi uue kaardilugejaga. Foto: Marianne Loorents

Lõuna-Eesti teedel sõidetavaks autoralli maailmameistrivõistluste etapiks Rally Estoniaks valmistuv Roland Poom tuleb koduse ralliaasta tippürituse starti uue võistlussõiduki ja kaardilugejaga.

Poom saab viimati Viru rallil istumise all olnud Hyundai i20 R5 masina asemel keerata nüüd Red Grey meeskonna ette valmistatud nelikveolise Ford Fiesta R5 MK II rooli.

Legendi hakkab rakverlase senise kaardilugeja Ken Järveoja asemel lugema advokaadina töötav, kuid rallihuvilistele varasemast hästi tuttav Erik Lepikson. Tõsi, mehe viimane võistluskogemus pärineb nelja aasta taguselt Sarma rallilt.

Roland Poomi sõnul on viimasel ajal tulnud igal rallil millegi uuega kohanema: kas siis uue auto või uue ralliga. "Selles mõttes ei ole midagi uut, et taas meie projektis on uus lüli. Ma tean, et Erik on suurte kogemustega, seega muretsemiseks põhjust pole. Eks veidi harjumist on ikka vaja," märkis rallisõitja.

Rally Estonia on Roland Poomi karjääri seitsmes ja Erik Lepiksonile kaheksas MM-i start. Üldse on 36-aastane Lepikson startinud enam kui poolesajal autorallil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles