Maletreener Kalle Kiik sepistas üllatuse

Margus Martin
, tegevtoimetaja kohusetäitja
Copy
Kalle Kiik näitas Eesti meistrivõistlustel endast noorematele kolleegidele, et mängu­klass ajaga ei kao, kui ennast vormis hoida.
Kalle Kiik näitas Eesti meistrivõistlustel endast noorematele kolleegidele, et mängu­klass ajaga ei kao, kui ennast vormis hoida. Foto: Rainer Raud

Varasematel aastatel Eesti meistrivõistlustel males kulla, hõbeda ja kolm pronksi võitnud Kalle Kiik täiendas medaliarvet teise hõbemedaliga. Edu pandiks osutus tugev kodutöö.

Rakverlasest rahvusvaheline meister, kes peab juba aastaid maletreeneri ametit ja väga sageli turniiridel ei osale, kogus selle aasta tiitlivõistlustel Tallinnas Paul Kerese malemajas kuus punkti üheksast võimalikust. Ta võitis neli ja viigistas samuti neli partiid ning vandus alla vaid hilisemale esikohaomanikule suurmeister Kaido Külaotsale, kelle kontosse jäi lõpuks temast pool punkti rohkem.

Pühajärve maleklubi esindava 57-aastase Kalle Kiige järel teenis viie punktiga kolmanda koha samuti suurmeistri nimetust kandev Aleksandr Volodin ning neljas oli sama arvu punktidega Andrei Šiškov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles